Coördinator Werkplaats – IJmuiden

 

Werk jij graag in een dynamische omgeving, houd je van afwisselende werkzaamheden en vind je het fijn om verantwoordelijk te zijn voor het realiseren van alle operationele taken van jouw ploeg? Lees dan snel verder!
Voor onze vestiging op het terrein van Tata Steel in IJmuiden zoeken wij een:

Coördinator Werkplaats 



Functie

Om onze werkplaatsactiviteiten op het terrein van Tata Steel te optimaliseren en onze hoge kwaliteitsstandaarden te behouden, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Coördinator Werkplaats.

Als Coördinator Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en coördinatie van onze werkplaats. Je zorgt voor een efficiënt verloop van de werkzaamheden en draagt bij aan de verdere professionalisering van ons team. Je bent een belangrijke schakel tussen de werkplaatsmedewerkers, de planning en het management.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Plannen en coördineren van de werkzaamheden in de werkplaats.
  • Bewaken voortgang en kwaliteit van reparaties en onderhoudswerkzaamheden.
  • Ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures om efficiëntie, veiligheid en kwaliteit verbeteren.
  • Analyseren terugkerende storingen en treffen van verbetermaatregelen.
  • Coördinatie inkoop- en voorraadbeheer van onderdelen en materialen.
  • Bewaken totale onderhoudskosten.
  • Zorgdragen voor een efficiënte werkverdeling en optimale bezetting.
  • Toezien op de naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften (door o.a. het houden van toolboxen en uitvoeren van werkplekinspecties).
  • Signaleren en oplossen van eventuele knelpunten in het werkproces.
  • Onderhouden van contact met leveranciers en andere externe partijen.
  • Beheren van het wagenparksysteem.
  • Administratieve verwerking werkzaamheden, materialen en derden.
  • Opstellen van rapportages en rapporteren aan het management.
  • Bijdragen aan continue verbetering en optimalisatie van werkprocessen.
  • Aansturen, begeleiden en motiveren van het werkplaatsteam van circa 8 medewerkers en zorgdragen voor de bijbehorende taken zoals het voeren van werkoverleg, instrueren van medewerkers en het bijhouden van de aan- en afwezigheidsregistratie.
  • Voeren van functionerings- en verzuimgesprekken met jouw medewerkers.

 

Wij verwachten

We vragen minimaal een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur in een technische richting met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt proactief, zelfstandig als leidinggevende en in teamverband gewerkt. Je bent een natuurlijke leider, communiceert duidelijk en bent oplossingsgericht.

Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en vindt het leuk om processen op te zetten en/of te optimaliseren. Daarnaast denk je proactief mee en geef je uitvoering aan de verdere professionalisering van onze locatie op Tata Steel. Tevens beschik je over goede contactuele eigenschappen en voldoende overredingskracht om op eigen wijze medewerkers te begeleiden en leiding te geven aan onze operationele medewerkers.

We verwachten naast een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal tevens ruime ervaring met geautomatiseerde systemen.

Wat bieden wij?
Je komt terecht op een afdeling die volop in ontwikkeling is binnen een organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en een gevarieerd pakket aan werkzaamheden. Input en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. IJTG biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer passend bij jouw profiel, waarbij tevens een pensioenregeling bij het bedrijfstakpensioenfonds van toepassing is.


Wie zijn wij?
IJTG Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener waar in totaal 300 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf organiseert en voert transporten uit van kleine pakketjes tot rollen staal, met gewichten van 1 tot 100.000 kilo. IJTG Logistics heeft diverse vestigingen in Nederland.

Solliciteer nu!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@ijtg.nl of klik op de solliciteerbutton. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gregory Groen via 0251-275050.

IJTG Logistics is een werkgever die gelijke kansen biedt. We verwelkomen sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten, ongeacht ras, geslacht, handicap, religie of leeftijd.


Meer informatie over IJTG Logistics vind je op www.ijtg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.